Nieuws

Waarschuwing incidenten en crises

Dinsdag 1 oktober 2024

Tijdens een incident in uw omgeving is het soms moeilijk om betrouwbare informatie te vinden. De website BrabantAlert.nl informeert u vanaf 1 oktober bij grote incidenten, rampen en crises in Oost-Brabant.

Situatie gaslek onder controle

Maandag 30 september 2024

Maandagochtend is het verzorgingshuis aan de Mozartlaan in Heesch tijdelijk ontruimd vanwege een gaslek.

Werkzaamheden rotonde Nistelrodeseweg / De Ploeg

Donderdag 26 september 2024

De gemeente Bernheze voert de komende weken werkzaamheden uit aan de rotonde Nistelrodeseweg / De Ploeg en de toegangsweg naar woonwijk De Hoef.

Vergoeding verduurzaming woning

Dinsdag 24 september 2024

De gemeente stelt een vergoeding van € 1.400 beschikbaar aan huiseigenaren voor de verduurzaming van hun woning. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom naar de informatieavond op 1 oktober!

Let op: wijziging ophaaldag papier

Dinsdag 10 september 2024

Is uw papier vrijdag 6 september niet opgehaald? Dan kunt u het op woensdag 18 september opnieuw aanbieden.

Evenementen aanmelden voor 2025

Maandag 9 september 2024

Het is belangrijk voor de gemeente en de hulpdiensten om te weten waar en wanneer er evenementen zijn. Vergeet daarom niet uw evenement voor 30 september 2024 aan te melden!

Veiligheidsmiddag: komt u ook?

Vrijdag 6 september 2024

Woensdag 9 oktober 2024 organiseert de gemeente Bernheze samen met haar veiligheidspartners op het parkeerterrein voor het gemeentehuis, de Misse in Heesch een veelzijdige Veiligheidsmiddag.

Nieuwe woonwijk Heeswijk-Dinther

Woensdag 28 augustus 2024

Gemeente Bernheze gaat samen met Ruimte voor Ruimte en BVH Projectontwikkeling een nieuwe woonwijk bouwen. Deze wijk komt tussen de Hommelsedijk, de Dieppoel en de Koffiestraat.

Tweede ronde isolatieactie start in september 2024

Dinsdag 27 augustus 2024

Isoleren wordt voor huiseigenaren in de gemeente Bernheze extra interessant. In september 2024 start de tweede ronde van de isolatieactie waarbij meer vormen van isolatie mogelijk zijn.

Betere dienstverlening met nieuw meldingssysteem!

Woensdag 21 augustus 2024

Vanaf 1 september introduceren we een verbeterd meldingssysteem voor een nog efficiëntere afhandeling van problemen in de openbare ruimte.

RSS feed van de nieuwsberichten